Bodor P serie

En formstøpt støpejernsramme varer evig

Varig kvalitet
Ved hjelp av grått støpejern er den laveste strekkfastheten 200MPa. Høyt karboninnhold, høy strekkfasthet og høy hardhet. Lav temperaturkoeffisient reduserer slitasje av utstyret slik at maskinens nøyaktighet kan opprettholdes i lang tid og det oppstår da ingen deformasjoner i livssyklusen.

Automatisk dyseveksler

Maskinen kan utføre automatisk utskifting av dyser i henhold til forskjellige materialer og tykkelser. Med de nyeste automatiske kalibrerings- og rengjøringsfunksjonene kan man oppnå helautomatisk dysebytte, laserhodekalibrering og dyserens, noe som reduserer det repeterende manuelle arbeidet.

Frigjør hendene, nyt autofokus

Autofokus, motorisert justering av laserstrålen for å oppnå den beste skjæreeffekten på forskjellige metalltykkelser.. Frigjør dine hender, fokusen styres av operativsystemet.Trådløst fjernkontroll for enhåndsdrift.

Elegante kurver passer godt til håndflaten

Magnetisk design kan festes på maskinens deksler når som helst, tilgjengelig til enhver tid

Mango-formen er livlig og levende

Berøringsskjærm

Berøringsskjerm med doble HD-kameraer, gir deg toppopplevelsen! Den første som bruker UI-design i verden som lar skjermen svare på prosesseringstabellen, noe som gjør behandlingen mer intuitiv; Elegante kurver som passer perfekt til maskinens kropp. Sterkt vanntett luftesystem skaper den beste plassen, og gjør driften mer praktisk

Miljøvennlig og sunn

Fult lukket beskyttelsesdeksel

Full lukket beskyttelse forbedrer sikkerheten. Laserbeskyttelsesglass beskytter mennesker mot laserstråling. Automatisk innsamlingssystem for røyk og støv er miljøvennlig. Intelligent overvåkingssystem reduserer ulykkesfrekvensen, og får oss til å glede oss over god helse i skjæreprosessen.

Tverrbjelke i helstøpt aluminium

Trykkstøping, lett, fleksibel og effektiv

Etter kunstig aldring og etterbehandling har tverrbjelken god stivhet, overflatekvalitet og holdbarhet. Aluminiumslegeringen har metallegenskaper med lav vekt og sterk stivhet som er nyttig for høy hastighet i skjæringen. Høy fleksibilitet er gunstig for høyhastighet skjæring av produkter basert på høy nøyaktighet. Lett tverrbjelke gir utstyret en høy driftshastighet, noe som forbedrer prosesserings effektiviteten for å sikre kvaliteten.

Spesifikasjoner

Modell P3015 P4020 P6020 P6025 P8025
Arbeidsområde 3000*1500mm 4000*2000mm 6100*2000mm 6100*2500mm 8100*2500mm
Laser kraft 12000w/8000w/6000w/4000w/3000w/2000w/1500w/1000w
X/Y-aksens posisjoneringsnøyaktighet 0.03mm 0.05mm
X/Y-aksens omplasseringsnøyaktighet 0.02mm 0.03mm
X / Y-akse Maks. posisjoneringshastighet 140m/min